Bonprinters

Ons programma omvat de thermische- en matrix bonprinters van Epson en de thermische printers van OriŽnt. De thermische oriŽnt printers zijn razend snel, geven een prima afdruk en zijn zeer onderhoudsarm. U heeft geen inktlinten meer nodig voor een scherpe afdruk. Prijstechnisch is een thermische printer duurder, doch dit verschil is snel terugverdiend door de lagere afdrukkosten per meter. Groot voordeel is de geluidsarme verwerking.

A4 lijst- en factuurprinters

Met betrekking tot A4 lijst- en factuurprinters zijn er momenteel twee prima merken die goed ondersteund worden door het besturingssysteem:

en

De verwachting is dat deze merken ook goed ondersteund blijft bij toekomstige versies van het Windows besturingssysteem. Supplies voor deze merken printers zijn overal goed verkrijgbaar. Wij bieden de deskjet oplossing (die werkt met inktpatronen, goedkoper in aanschaf, duurder per afdruk) en de laserprinters (werkt met toner, duurder in aanschaf en goedkoper per afdruk). Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

 

Etiket (label) printers

Momenteel leveren wij de labelprinter van . Deze uitstekende printer is uitermate geschikt voor professioneel gebruik en kan vele afdrukken na elkaar aan. Bij deze thermische printer heeft u weinig tot geen onderhoudskosten (geen inktlinten e.d.)