Uitbreidingen

Het Detacom Winkelmanagement Systeem - WMS - is standaard erg compleet. Het is voor bijna elke branche geschikt zonder uitbreidingen. Waar concurrenten al bij de basis beginnen met modules als 'voorraad', 'bestellen', 'relatiebeheer', of zelfs 'barcode', heeft het WMS dit allemaal al standaard in huis. Daarbij is het zeer complete WMS ook nog vaak goedkoper dan het 'uitgeklede' systeem van concurrenten!

Toch zijn er enkele branches waarvoor een aanvullende behoefte kan ontstaan. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het tweewielerbedrijf, waarbij rijwielen in een eigen werkplaats worden gerepareerd. Ook daarvoor heet Detacom een goede oplossing in de vorm van een geïntegreerde module. Ook voor bijvoorbeeld voor de doe-het-zelf branche, waar men veel te maken heeft met kleine afnamen, pakbonnen, die worden verzameld tot één factuur, heeft Detacom een alom geprezen oplossing.

 

En naast branche-specifieke uitbreidingen kunt u ook denken aan de toevoeging van een klantenpas (spaar)systeem. Hiervoor is een klantenpas uitbreiding ontwikkeld waar u ook nog tal van (aanvullende) informatie aan het systeem kunt onttrekken, voor bijvoorbeeld gericht mailen.

Informeer gerust eens naar mogelijke uitbreidingen. Wij zijn gewend met onze klanten mee te denken!.

 


Algemene informatie uitbreidingen: kijk op de informatiepagina.